Súria programa de les Caramelles 2010

Manrersa, 23 març 2010.

Dijous 1 Abril: 21:30 hores, pels carrer de la vila. Cant de la Passió a càrrec de cantaires i músics de Súria.

Divendres 2 abril: 15:00 hores, per la carretera de Sant Salvador. Segona baixada d'andròmines de Súria. 21:00 hores, pel camí de la muntanya de sant Salvador. Via Crucis nocturn-

Dissabte 3 abril: A la tarda, cantada de caramelles a cases de pagès. 20:15 hores, pista de l'escorxador. Sopar de caramellaires. 21:15 hores, pavelló municipal d'esports. Trobada caramellaire, actuació de totes les colles i cantada conjunta d'El cant del Poble. 23:00 hores, a l'església parroquial de Sant Cristòfol. Celebració de la vetlla pasqual, cantada de caramelles amb la coral de l'Espai.

DIUMENGE 4 DE ABRIL PASQUA FLORIDA

de 09 hores fins passades des 14 hores: Actuacions de les 9 colles de caramelles per poble. Totes les colles actuaran en un moment o altre a la Plaça Sant Joan.

09:00 hores, a la Plaça Major. Esmorzar de pasqua. 10:00 hores, a la Plaça Sant Joan. Fira de caramelles. 12:00 hores, al castell. Visita guiada pel Poble Vell. 12:00 hores, a l'església parroquial de Sant Cristòfol. Missa solemne de Pasqua. 22:00 hores, a la nau de ca l'Agut. Sopar de caramelles. Havent sopat i al mateix lloc: Concert amb els grups Miembrillos, D'Callaos i Intershow.

2 comentarios:

salats dijo...

I dissabte al pavelló, després de les actuacions, gent de totes les colles s'uniran per aixecar un castell (a càrrec dels Salats de Súria)

És per això que dimecres i divendres de 20.00 a 21.00 està tothom convidat a participar de l'assaig especial dels Salats de Súria, i després de l'assaig... pica-pica per a tots els assistents.
LLoc: Pabelló municipal d'esports.

QUE NO HI FALTI NINGÚ!!!

Anónimo dijo...

Àngel!
Com a actes no oficials de les caramelles hi ha:
- Dijuos pels volts de les 21.00, a Místik SPOK (sopar poc oficial de Caramelles) i després festa grossa per a tothom (Caramellaires o no).

- Divendres a partir de les 00.00 Birracrucis pel mateix camí del Viacrucis. Diferència: a cada creu la gent es beu una birra.

- Dimecres i Divendres al pabelló, de 20.00 a 21.00 els Salatsprepararem el castell que volem fer el dia de caramelles (després de les actuacions al pabelló)

Esperem contar amb representació Tirallonga ;) jejeje

Carmeta