LEVEL ROCK JUVENIL LES BORGES BLANQUES

Manresa, 13 gener 2011.

La comarca de Les Garrigues, a més de produir el millor oli d'oliva del mon amb la varietat d'oliva arbequina, també té força empenta cultural en el camp de la música, exemple n'és la seva capital, Les Borges Blanques, amb diversos grups i solistes de sobres coneguts a terres de ponent. Un exemple de la bona salud musical de Les Borges Blanques i comarca n'és el grup Level que amb menys de tres anys de vida compte amb un seguici de fans que para de créixer. La foto superior mostra un detall del parc del Terrall, espai de lleure ubicat al centre de Les Borges Blanques. La foto lateral monument que fa referència a aquest indret.

LEVEL és un grup que té quatre components, és de Les Borges Blanques i fa una barreja de música alternativa, rock, pop i punk. Els membres de Level ronden 16 i 17 anys i ja han fet de teloners de grans estrelles que han posicionat hits en els primers llocs de la llista de los 40 principales con n'és el cas de Pignoise.


Level va néixer al desembre de l’any 2008, i es va presentar a la sala Grums de Les Borges Blanques el 13 de Juny de 2009, davant d’unes 100 persones. Adrià Garcia, incorporat al grup al setembre del 2009 es el líder vocal de la banda. Al març de 2010, Level omple el pavelló de Les Borges Blanques i es consolida per fi, com a nou grup comarcal. Level comença a sonar amb força pels mitjans locals. Ha nascut un nou grup a la comarca. Level, vista la bona acceptació per part del públic, decideix entrar als estudis Plutó, el juliol de 2010 per gravar la maqueta Instants, que és publicada amb el seu corresponent videoclip l’agost de 2010. L’èxit de Level va en augment dia a dia i li comencen a arribar ofertes de concerts. És desembre de 2010, i després d'una bona trajectòria al llarg de l'any, a la banda liderada per Adrià Garcia li arriba un noment dolç: després d'aparèixer en diaris de Catalunya, per la televisió, i de veure’s en centenars de cartells per tot Lleida, el 17 de desembre de 2010 Level surt a l’escenari talonejant a Daylight i Pignoise, esdevenint-se una magnifica oportunitat de promocionar-se i en conseqüència amplificar el ressò mediatic de Level arreu. Level té corda per força temps, oi més tenint en compte que en la banda d'edat dels seus components no hi ha competència rellevant, i tot i que és discutible que Level hagi estat la revelació musical del 2010 no hi ha cap dubte que en la seva àrea d'influència si que és un fenomen de masses, fenomen que anirà a més i més enllà. Oportunitat hi heurà de veure-ho.

IMATGES FOTOS DE LEVEL






1 comentario:

inroso dijo...

proxim conçert de LEVEL i LAIA el proper dia 18 a la sala GRUMS de les Borges .