TIRALLONGUES PARTICIPA AL XXIV CONCURS DE CASTELLS TARRAGONA

Tarragona, 07 octubre 2012.

La 24a edició del concurs de castells de Tarragona celebrada els dies 6 i 7 d'octubre de 2012 a la TAP, acrònim de: Tarraco Arena Plaça, o sigui, la plaça de bous de Tarragona, ha comptat per primer cop amb la participació de la Colla Castellera Tirallongues de Manresa. 
Tanmateix no és pas el primer cop que Tirallongues té ocasió de participar en el concurs de castells de Tarragona, aquest fet ja s'ha donat abans, però si que és el primer cop que Tirallongues hi ha assistit. I pel què fa a anar o no anar a participar al concurs de castells de Tarragona, tant aquesta vegada com anteriorment, ha estat l'assemblea qui ho ha decidit en votació. Anteriorment, Tirallongues havia votat: no participar al concurs de castells de Tarragona. Havia votat: no; per desacord amb el sistema de puntuació que hi havia abans. En canvi, aquest any amb un sistema de puntuació una mica presentable, Tirallongues ha votat: si participar al concurs de Tarragona. 

De totes maneres, el concepte -concurs- no convenç del tot a Tirallongues, això d'anar a fer castells per guanyar punts no entre de cap manera en les prioritats de la colla. Tirallongues s'identifica més en fer els castells per afició castellera que no pas fer-los per competir.
ANAR A INICI

No hay comentarios: