CASTELL DE 7 NÚMERO 100 DESCARREGAT PER TIRALLONGUES


Manresa, 18 octubre 2012

Alcover és un poble de Catalunya situat a l'àrea de Tarragona i que pertany a la comarca de l'Alt Camp. Aquesta vila té una població de poc més de 5.000 habitants, dista aproximadament 8 km de Valls, i uns 20 de Tarragona i està al mig una zona de forta implantació castellera. La Festa Major d'Alcover se celebra el tercer diumenge d'octubre.

AVUI FA 14 ANYS QUE LA COLLA CASTELLERA TIRALLONGUES VA DESCARREGAR EL CASTELL DE SET NÚMERO CENT

La Colla Castellera Tirallongues de Manresa va descarregar el castell de set número cent el dia 18 octubre de 1998 a Alcover en el marc de la Major d'aquell any. 
Amb el factor climatològic advers, el 18 d'octubre de 1998, es va fer l'actuació castellera de la Festa Major d'Alcover. Actuació marcada per un matí gris i plujós i on els porxos de la plaça de l'ajuntament van servir per aixoplugar tant a castellers i castelleres com al públic assistent, públic previsor que veient el temps que feia ja va anar a plaça amb paraigües. Aquell 18 d'octubre, en quan a la climatologia, va ser un dia negra. Però, castellerament parlant, va ser un dia a recordar, ja que fou el dia que la Colla Castellera Tirallongues de Manresa va assolir les tres xifres en castells de set descarregats. En aquesta actuació Tirallongues va descarregar-hi dos castells de set, van ser els castells que feien el número noranta-nou i el número cent.
  • El castell de set número 99 descarregat per Tirallongues va ser per un: 4 de 7 amb agulla.
  • El castell de set número 100 descarregat per Tirallongues va ser per un: 4 de 7.
FOTO: és el pom de dalt del castell de 7 número 100 descarregat per Tirallongues

ANAR A INICI

No hay comentarios: