GRAN ACTUACIÓ DE TIRALLONGUES A LA TARRACO ARENA PLAÇA


Tarragona, 07 0ctubre 2012.

TIRALLONGUES A LA TARRACO ARENA PLAÇA
La participació de Tirallongues al 24a concurs de castells de Tarragona fou en la jornada del dissabte, 6 octubre. L'organització del concurs havia decidit que l'hora començar la jornada castellera del dissabte era a quarts de cinc de la tarda. 

Actuació que la Colla Castellera Tirallongues de Manresa va fer el dissabte, 6 octubre de 2012, al XXIV concurs de castells de Tarragona.

1- Tirallongues descarrega el Cinc de Set tirat en primera ronda.
2- Tirallongues descarrega el Quatre de Set amb agulla tirat en segona ronda.
3-Tirallongues descarrega el Tres de Set amb agulla tirat en tercera ronda.
4- A les 19:10  hores Tirallongues acabava de descarregar el tres de set amb agulla en tercera ronda
5- A les 19-15 hores Televisió de Manresa entrevistava en directe a la cap de colla de Tirallongues. La cap de colla va comentar els canvis intruduïts a les estructures dutes a plaça pel concurs respecte a les que havien fet anteriorment. La cap de colla de Tirallongues va acomiadar-se de l'audiència televisiva manifestant la satifàcció per l'actuació feta al concurs dient que: “ estem tots molt contents per com ha anat tot".

Tirallongues és una de les 20 colles que dissabte van participar al concurs, les altres colles que van ser a plaça amb Tirallongues són:

Moixiganguers d'Igualada - Margeners de Guissona - Marrecs de Salt - Sagals Osona - Bordegassos de Vilanova - Xicots de Vilafranca - Nens del Vendrell - Xics de Granollers - Minyons de l'Arboç - Nois de la Torre - Castellers de Terrassa - Castellers d'Esplugues - Castellers de Badalona - Castellers de la Sagrada Família - Castellers de Sant Cugat - Colla Jove de Sitges Castellers del Poble Sec - Xiquets del Serrallo - Castellers de Sant Pere i Sant Pau 

DADES DEL CONCURS
A- Els castellers del Poble Sec va ser la primera colla que va entrar a plaça dissabte a la tarda i els Castellers de Sant Cugat tancava la desfilada de colles.
B- Un cop les colles a plaça, sonen els segadors.
C- Els castellers de Sant Pere i Sant Pau enceten el concurs a a les 16:35 hores descarregant el tres de set amb agulla.
D- Els Moixiganguers descarreguen el primer castell de vuit del concurs.

ANAR A INICI

No hay comentarios: