CAPGROSSOS A MANRESA


Manresa, 24 abril 2008


Ahir diada Sant Jordi, com cada any, Tirallongues va instal.lar el punt de venta de rosas al Passeig de Manresa. Tot i començar la diada amb bon peu, al final no fou l`esperat, degut a la pluja. Cap al vespre just quan era prevista l' actuació de Tirallongues començà a ploure fet que va obligar a suspendre l`actuació que hi havia previst i en la quan s' intentaria fer el 3d7 a Manresa ja que de moment només hem tingut ocasió de fer-lo fora de casa.
L' anècdota de la diada (però sentit positiu) fou la presència de un grup de canalla de Capgrossos de Mataró que van venir a passar el dia a Manresa, i com a bon colegas que són, es van deixar caure per la parada de rosas de Tirallongues.







1 comentario:

Anónimo dijo...

Sento que involuntariament es va crear una confussió, que vull aclarir. La canalla que apareix a la foto, no pertany a la colla castellera Capgrossos, són de l'escola Tomàs Viñas de Mataró i tots els mataronins pel sol fet de ser-ho, som capsgrossos. Ens vàrem acostar a la parada amb molta il.lussió, ja que teniem intención de veure l'actuació de les vuit del vespre que el mal temps va impedir. Ja havíem pactat amb l'alberg del Carme de sopar més tard, doncs estàvem fem les colònies al Camp d'aprenentatge de la Culla. Jo, la mestra si que pertanyo a la Colla castellera, em sabria greu haver-vos decepcionat. Sort i bons castells. Joana d'Arc