PORTES OBERTES AMB SALATS

Súria, 27 abril 2008

TALLER-ACTUACIÓ
Amb ocasió de la festa de l' escola -Mare de déu de Montserrat- de Salipota, -Súria- Els castellers de la Vila, Els Salats, hi han fet una taller-actuació. Donat que era la festa de l' escola hi ha hagut una jornada de portes obertes cosa que ha propiciat la assistència de moltes persones tant alumnes com peres. Això ha estat especialment útil per Salats ja que han pogut comptar en el seu taller-actuació amb canalla i gent que habitualment és aliena al àmbit casteller.
Com en tot taller casteller la canalla que ho ha valgut ha pogut experimentar la sensació de fet una aleta, de enfilar´se ben amunt, i sentir-se aplaudida pels pares i mares, que tot sigui dit, semblava que s'ho passaven més que els petits. En quan a la part estrictament castellera ha estat en la linea que acostumen a ser les actuacions en escoles, basicament pedagògiques amb intenció de solventar la situació sense assumir riscos, però deixant constància que la colla existeix, segueix endavant, i que també és participativa en les activitats locals.
Foto: detall de la torre descarregada per Salats.

2 comentarios:

Oscar Montserrat "TETE" dijo...

Felicitats pel bloc i per la nova colla castellera, els Salats de Súria.
Per cert, la web correcta dels Castellers de Barcelona és www.castellersdebarcelona.cat

Àngel dijo...

Castellers i castelleres de Barcelona, benvinguts i benvingudes a casa meva, entreu sempre que ho volguèu- com diu la canço d' en Sisa- ...casa meva és casa vostre...

Grècies "tete" per les felicitacions.

Salut i castells.