ELS SALATS DE SÚRIA DESCARREGUEN LA TORRE DE 6 EN LA SEVA DIADA

Manresa, 20 octubre 2008.

Ahir diumenge a les 5 de la tarda la colla castellera Salats de Súria va celebrar la seva primera diada a la Plaça Major del Poble Vell de Súria. Plaça Major plena de públic que va seguir amb molt d'interès l'evolució de la colla local.

Els castellers de Rubí ha estat la colla convidada a la diada de Salats de Súria. Diada que ha suposat per Salats un pas més en quan a consolidació de la colla. Els objectius de Salats per la seva diada han estat assolits de forma satisfactòria. Salats va iniciar la diada en primera ronda amb un 3 de 6, castell que no els ha dut cap complicació i fou descarregat amb suficiència cosa que va mantenir la moral de la colla alta de cara a la segona ronda.
En segona ronda Salats va anar de dret a la torre de 6 - objectiu prioritari de la diada- la torre de 6 ja l' havien dut a plaça fa poques setmanes en una actuació a Calaf, però en aquell cas només es va carregar, l'objectiu ara era descarregar-la, Xavier membre de Salats diu: als assajos surt be però a plaça es resisteix. Aquesta vegada Salats amb els deures ben fets es va sortir amb la seva i la primera torre de 6 de Salats de Súria es va descarregar, La alegria salada era enorme, havien assolit l'objectiu principal de la diada.
En tercera ronda i amb la moral pel núvols van decidir-se per el 5 de 6; Aquesta construcció els va dur problemes van haver de desmuntar el peu una vegada, un cop refet el peu i amb les peces ben quadrades el cap de colla, Roger Reguant, va donar l'ordre de, cap amunt! . El 5 de 6 va pujar amb certa lentitud i en la descarregada va fer suar a més d'un Salat amb insistents indicacions del cap de colla vers al tronc a fi de mantenir les posicions, finalment el castell fou descarregat. Ja en la ronda de pilars Salats tirar el pilar de 5 que van carregar. Salats va cloure l'actuació amb un pilar al balcó.

A la diada de Salats es van veure camises malves de Minyons, després de actuar el matí a Barcelona en la diada de Sants amb una bona actuació descarregant el 3 de 9f i pilar de 7 hi havia Minyons que encara van tenir ganes de assistir a la diada de Salats, també alguns Moixigangues i un bon grapat de Tirallongues van assistir a la diada Salada.
Balanç molt positiu de Salats: primera torre de 6 descarregada; primer 5 de 6 descarregat; Primer pilar de 5 carregat.



IMATGES DE LA DIADA DE SALATS









Foto: 3 de 6 de Salats.
Foto: Torre de 6 de Salats.

Foto: Eufòria Salada havent descarregat el 5 de 6.



Foto: Pilar de 5 de Salats carregat.




Foto: 3 de 6 de Rubí.

Foto: castellers de Rubí; sense comentaris!



Foto: El president i cap de colla de Salats fent entrega de un record de la diada a Rubí.





4 comentarios:

salats dijo...

Gràcies Angel, sempre tan atent i compromes.

Gràcies per les teves fotos, cròniques i suport.

M.Carmeta dijo...

Gràcies Àngel, les fotos molt maques, tot i que espero un video tb, jejeje, així que ja ho saps, un dia que no sapigues que fer, viam si ens en fas un bon video com els que fas!!!

Gràcies a vosaltres també (tirallongues), per l'assistència, per les ajudes, pel suport, per les abraçades, per les felicitacions, i x l'alegria amb la que ens vau acompanyar en un dels dies més importants de la colla.
Gràcies també a l'Speaker ;) jjeje.

Mil petons Salats per a tots i totes.
Gràcies de nou.

Ens veiem aviat...

Àngel dijo...

Gràcies pels comentaris.
Només he fet el què m'agrada; Fotos!.

Anónimo dijo...

merci àngel,
allà on anem sempre hi ha algu que passa
desaparcebut però fa una gran feina, tenim
en compte que tot i la importància del què
estem fent tots els que col·laboren hi són
partíceps, i els que deixen constància tb
en formen part, sense cap mena de dubte.
Continua fent costat que l'any que ve
continuarem amb les piles a tope...
Salut i Sempre Amunt!!!

roGer