LLUÏDA INAUGURACIÓ DEL CAMP DE GESPA DEL C.D.E. SÚRIA

Manresa, 14 desembre 2009.

El Centre d'Esports Súria va inaugurar ahir diumenge les reformes que s'han fet en el camp de futbol consistents, entre d'altres, en implantació de gespa artificial, tribuna coberta, i un flamant nou marcador electrònic. Tot i que el C.D.E. Súria ja feia dies que utilitzava el camp no va ser fins ahir que es va fer l'acte oficial de inauguració.

Va ser cap a les quatre de la tarda que els jugadors infantils del Real Club Esportiu Espanyol i als corresponents al C.D.E Súria van saltar al camp per disputar un partidet molt entretingut que ser l'inici dels actes de celebració. Aquest partit va acabar amb la Victòria del perikus sobre als suriencs per 6 a 0, va ser un partit amb absolut domini de la canalla perica i és per que alguna cosa són els infantils d'un equip de primera divisió. La canalla surienca no és pas que vagi jugar malament, de fet es van defensar prou be, és simplement que els perikus juguen a un altre nivell. Cap dels dos equips va donar problemes a l'arbitre fent un fairplay que ja voldrien altres. En acabar el partit bon rotllo entre tots els jugadors.

A continuació hi ha haver l'acte protocol·lari amb una escenificació que mostrà una mena d'història amb una pilota des de els temps romans ençà. Després d'aquesta representació va venir el punt culminant de la festa amb la presentació dels equips de futbol del C.D.E. Súria.

Els 9 equips del C.D.E. Súria van sortir al camp començant pels alevins passant pels dos equips de futbol femení i acabant amb els grans, dient per megafonia el nom de tots els equips i dels jugadors/res i entrenadors respectius. Un cop els nou els equips estaven en formació al centre del camp, les autoritats que hi havia van fer els discursos de rigor, en acabar els discursos, es va donar entrada a la colla castellera Salats de Súria que situant-se en el centre del camp van fer un pilar de quatre, tenint en compte el motiu d'aquesta actuació, els Salats van estar a l'alçada de les circumstàncies i els castellers de tronc anaven vestits, no amb la camisa salada, sinó que es van posar la samarreta amb els colors del Centre d'Esports Súria.


ANAR A INICI

No hay comentarios: