FIRA DE L'AVET D'ESPINELVES

Manresa, 2 desembre 2009.

Espinelves; Osona. Espinelves és un petit Poblet de la comarca de Osona que es converteix per uns dies en el principal mercat de l'arbre de nadal amb la seva coneguda fira de l'avet. Fira de l'Avet que enguany va des del dia 5 al 13 de desembre estant oberta des de les 10 del matí fins al vespre amb un centenar de paradistes i apart de triar l'arbre de nadal criat al voltant d'Espinelves-Guillaries hi ha espectacles i animació gairebé a tot hora.

Altres fires de la Puríssima fires de desembre fires de nadal.

Josa i Tuixént; Alt Urgell. Fira de la vall de Tuixént 8 de desembre, fira amb productes artesans.
Gironella; Berguedà. Fira de la Purissima dia 8 de desembre; artesania i tradició, Fira coneguda pel blat de moro escairat -plat típic de l'hivern en aquesta zona - que serveix en els restaurants de la població.
Navès; Solsonès. 13 de desembre fira de Santa Llúcia.
Vilafranca del Penedès. Fira del Gall, 19 i 20 desembre.
El Prat de Llobregat; Baix Llobregat. Fira avícola del Prat dies 12 i 13 de desembre, especialitzada en el pollastre de pota blava.
Cal Rosal; Berguedà. Fira de la tòfona, 12 13 desembre, Fira que dona a conèixer un dels fongs més desconeguts i a la vegada dels més apreciats a la cuina. Diumenge dia 12, a les 10 del matí concurs de gossos tofonaires. 11:30 hores taller de cuina amb tòfona.

No hay comentarios: