MANRESA AMB LA MARATÓ DE TV3


Rare Deseases: La Marató 2009: A rare disease is a disease with a low prevalence of affected individuals that are often little-known.
La Marató 2009 estarà dedicada a les malalties minoritaries.

Info: COMISIÓN EUROPEA


Manresa, 10 desembre 2009.

La Marató de TV3 té com a objectiu principal fomentar la recerca biomèdica a partir dels fons econòmics obtinguts en el programa, recerca liderada per científics de les principals institucions catalanes. És un esdeveniment solidari únic que implica de forma desinteressada pràcticament a tota Catalunya organitzant-se activitats per tot arreu col·laborant amb l'objectiu del programa. Manresa ve fent actes pro Marató des de fa dies on moltes entitats han fet i encara faran activitats per la marató tot el cap de setmana.

Activitats que s'han fet i es faran a Manresa.

  • 06/12/2009

    El bàsquet Manresa amb la Marató. sorteig diferents regals entre els assistents al partit Suzuki-Manresa - Gran Canaria.

  • 12/12/2009

    "6 hores de tennis solidari per La Marató" Es tracta d'un torneig de tennis obert a tothom. dissabte 12 de desembre al Club Tennis Manresa.

  • 12/12/2009

    "Tómbola solidària" La Plaça de Sant Domènec serà el punt de trobada de totes aquelles persones que vulguin participar. Milers de productes procedents de comerços i empreses que, de forma voluntària i desinteressada, han donat a La Marató.

  • 13/12/2009

    "Baixada de Torxa Montserrat-Manresa" Des de la muntanya de Montserrat baixaran la torxa de l'esperança corrents fins a Manresa.

  • Altres pobles del Bages que col·laboren són: Aguilar de Segarra -Avinyó -Balsareny- Calders- Cardona- Castelladral- Castellbell i el Vilar- Castellgalí -Moià- Monistrol de Calders- Monistrol de Montserrat- Navarcles- Navàs- Sallent- Sant Joan de Vilatorrada- Sant Vicençs de Castellet- Santa Maria d'Oló.

    SÚRIA

  • Durant el mes de desembre es farà una llumineta de Nadal on tothom qui vulgui podrà col·laborar-hi. Residents, familiars i treballadors estan convidats. La tarda del dia 24 de desembre es realitzarà el sorteig a la mateixa residència i el número que surti serà premiat amb una fantàstica panera. Els diners recollits seran per a La Marató.

SANT FRUITÓS DE BAGES

  • 13/12/2009

    Sant Fruitós es posa en marxa per La Marató. L'entitat excursionista del poble convida a tots els veïns a recórrer a peu 10 quilòmetres arreu del municipi. Sota el nom "La cursa del gall" el recorregut començarà al Pavelló d'esports, passarà pel Cim del Montpeità, Sant Benet de Bages, Bosc de Sant Genís, Cim del Puig, ermita de Sant Valentí i s'arribarà al Pavelló d'esports.

13/12/2009

Actuació a càrrec de Pep Callau per als menuts. Tot seguit, amb mides gegants, el famós joc d'enfonsar vaixell s'instal·larà a la pista poliesportiva de l'escola pública Mn. Gibert. Com a novetat, cada vaixell enfonsat tindrà el nom d'una malaltia minoritària.

ANAR A INICI

No hay comentarios: