ELS MOIXIGANGUERS DE IGUALADA JA SÓN COLLA DE 8 DES DE EL 22 D'AGOST DE 2010



Manresa, 23 agost 2010.

Excel·lent actuació del Moxiganguers d'Igualada en l'actuació de la festa major de local. Els Moxiganguers ahir diumenge 22 d'agost a més de descarregar un 3 de 7 per sota i un 5 de 7 van descarregar un perfecte 4 de 8.

L'actuació va començar tocades les 12 del migdia després de presenciar els ballets del bestiari de festa major, els Minyons de Terrassa i els castellers de Vilafranca van ser les colles convidades a la festa major. Les tres colles van entrar a plaça amb pilar de quatre caminant, els dels Moxiganguers va ser girat davant l'ajuntament donant una volta sencera.

L'actuació la van encetar els Moxiganguers amb un quatre de vuit. El castell va pujar amb certa estabilitat, se'l veia bé. Quan l'acotxador estava vora de dosos va relliscar i va fer un pas avall, en aquest moment la plaça es va esverar i va començar a cridar animant-lo, l'acotxador va reprendre l'escalada i va arribar a lloc, va arribar l'enxaneta va fer l'aleta i 4 de 8 carregat. La descarregada no va suposar cap problema i quan s'havia descarregat mig castell, la plaça ja el va donar per bo començant els aplaudiments que es van intensificar quan es va acabar de descarregar. Els Moxiganguers tenien una parada de venta de coses en un canto de la plaça i cinc minuts després de haver descarregat el quatre de vuit, a la parada ja hi havia ampolles de cava buides.

En segona ronda descarregar el cinc de set amb prou tranquil·litat, i en tercera ronda van fer el tres de set per sota, aquest castell va anar molt a poc a poc però con que era un castell per sota ja deu ser normal que vagi lent, també el van descarregar sense dificultats. Per acabar l'actuació els Moixiganguers van fer primer un vano de 5 i després un pilar de quatre al balco, quan la canalla del pilar van haver pujat dalt del balco, els Moixiganguers que hi havia allà van obrir ampolles de cava i van ruixar a la colla que era sota al balco amb una imatge molt festiva, a continuació la colla va ser rebuda a l'ajuntament.

Els Minyons de Terrassa van fer dos castells de 8 i torre de set i en quan als castellers de Vilafranca, res a comentar, són d'un altre món, anaven la ostia de sobrats era increïble. Encara que a les pinyes van tenir algunes col·laboracions, en realitat no els calia pas ells sols heurien fotut la mateixa actuació.


FOTOS DELS CASTELLERS DE VILAFRANCA A IGUALADA



FOTOS DEL MINYONS DE TERRASSA A IGUALADA




FOTOS DELS MOIXIGANGUERS
4 DE 8 - 5 DE 7 - 3 DE 7 PER SOTA











Martí i carinyo, felicitats pel 4 de 8.
Felicitats a TOTS els Moixis!



ANAR A INICI

2 comentarios:

Unknown dijo...

Epss gràcies per la foto Àngel!!

Enacara soc a un núvol del cual costarà sortir!! a estat un 4 d8 molt esperat exactament hi ha gent dins la colla que fa 15 anys que l'esperaven!!

gràcies a tots els que vau assistir a la plaça!!

Salut

Martí

Glòria Lumbreras dijo...

Uf! Acabo de veure-ho! Va ser molt gran aquell moment i espero repetir-ne molts més!
Deu nido quantes fotos vas fer (i fer-me) en un moment! estava en la felicitat màxima! Va ser increïble! Gràcies pel suport!
Un petó enormee! :)