TIRALLONGUES PLANNING MILLAS DIES 7 I 8 DE AGOST


Manresa, 4 agost 2010.

CAL DUR: El DNI, Targeta sanitària Europea, Banyador, tovallola de platja, Roba per dos dies, i els objectes personals que cadascú pugui necessitar.

IMPORTANT: Si quan s'està a Millas es reb una trucada al mòbil procedent d'Espanya i s'accepta cal tenir en compte que qui l'accepti en pagarà una part de la trucada perquè Millas és a l'estranger i la trucada és Internacional.

DISSABTE 7 AGOST

Sortida cap a Millas.
a les 11:00 hores del mati des de el local.

Dinar de dissabte.
Es farà una parada pel camí, cadascú s'ha de dur el dinar.

Arribada a Millas:
Es deixen les coses personals lloc d'estada i es va cap a l'actuació.

Actuació.
17:00 hores a la RUE Jean Bourrat. En acabar l'actuació es va a sopar. A la nit hi ha música i concerts. Per tant un cop acabada l'actuació cadascú fa el que li vingui de gust.

DIUMENGE 8 AGOST

De bon matí, un cop llevats es recullen les coses i es va a esmorzar. Després d'esmorzar es va Villenueve de-la Raho a banyar-se al llac que hi ha. Villenueve de-la Raho està a 20 Km de Millas. Després del bany cap al mig dia es marxa i es fa una parada a l'àrea de la Jonquera per dinar. Un cop dinats es torna cap a Manresa, en teoria l'hora prevista de arribada a Manresa és de 6 a 7 de la tarda. El sopar de dissabte, l'esmorzar de diumenge i el dinar de diumenge és subministrat per Millas per tant no cal preocupar-se per això.

ANAR A INICI

No hay comentarios: