TIRALLONGUES EDITA LA TIRA 2011


Manresa, 21 desembre 2011.

La Tira, la revista oficial de la Colla Castellera Tirallongues de Manresa acaba de veure la llum. Fou en el decurs del sopar del gala (- sopar que la colla va fer el passat dissabte 17 de desembre a Manresa, i en el qual es va passar de llarg de les 100 persones -) quan es va presentar la Tira 2011.

En la edició d'enguany la Tira presenta una bona portada amb una gran agulla de castell de set. Les primeres pàgines de la Tira 2011 estan ocupades per la xarrameca del president i de la cap de colla. Més endavant ve el què realment és important de debò; els castells i corresponent el repàs a la temporada castellera. La canalla, les gralles, i l'activitat social que Tirallongues ha fet aquest 2011 també hi tenen cabuda; tampoc hi manca una secció d'humor per acabar una Tira ben entretinguda.

PERDONEU PERÒ EL PRESIDENT I LA CAP DE COLLA HO HAVIEN DE DIR

Resum de les moltes coses que diuen:

Ho diu el president: "Al llarg de l'any també hem vist que apareixien noves cares pel nostre local, moltes, la qual cosa ens ha de fer veure un futur optimista i il·lusionant tot i que insisteixo, sense abaixar els braços. Seguim sent una gran família i com a tal, plena d'encontres i desencontres. Som capaços de fer una festa però també d'arremangar-nos i fer feina quan cal, ara sols queda que ens ho acaben de creure i que fem un pas endavant per assolir noves fites. Amb seny però amb rauxa."

Ho diu la cap de colla: " M'heu vist a plorar a plaça, (ja ho sé, sóc de llàgrima fàcil), a vegades de ràbia o de frustració, per que les coses no han sortit com esperàvem, i et fa mal, molt mal veure les cares de decepció de la gent, de tots aquells que dia rere dia, assaig rere assaig, passen hores al local deixant-s'hi la suor i lluitant per un objectiu comú. Altres vegades, les llàgrimes són de felicitat, quan les coses van bé, et mires les cares de felicitat de la gent amb aquells somriures d'orella a orella i ulls vidriosos... és quan veus clar que les llargues reunions amb la tècnica, les poques hores de son abans d'una actuació i els nervis, han servit per alguna cosa."

No hay comentarios: