ESPARREGUERA INTERCASTELLER 2010


Manresa, 24 gener 2010.


Tirallongues no participara enguany al torneig intercasteller de futbol 2010.

Tirallongues participa habitualment en el torneig Intercastellerer de futbol. Però, aquest any serà una excepció. Tirallongues no participara en aquest torneig de futbol entre colles castelleres. L'any passat, el 2009, el torneig de futbol intercasteller es va fer el mes de març a Barcelona organitzat pels castellers de Sants. L'altre any anterior igualment a Vilafranca del Penedès organitzat pels castellers de Vilafranca.


Enguany, l'any 2010, els castellers d'Esparreguera han decidit fer el torneig intercasteller de futbol el mes de febrer. El dia 21 de febrer és la festa de la Llum de Manresa, festa emblemàtica per la ciutat de Manresa i coneguda i sabut de sobres arreu de Catalunya. En conseqüència, anar a jugar el dissabte i plegar pel diumenge per actuar a Manresa no té cap sentit. Per tant, Tirallongues no pot participar en el torneig intercateller de futbol, degut a què els "amics" de Esparreguera (bons veïns aquests) han decidit fer l'intercasteller de futbol al mes de febrer enlloc de fer-lo en dates més endavant, com era habitual. Els castellers d' Esparreguera han programat el torneig intercasteller de futbol 2010 exactament el cap de setmana 20 i 21 de febrer, no una setmana abans, no una setmana després, sinó precisament i exactament els dies 20 i 21 de febrer, festa de la llum de Manresa.



ANAR A INICI

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Ei Angl!
Com va anar l'assemblea?

Ale! ja infrmaras !

Carmeta

Àngel dijo...

L'assemblea va rebutjar la candidatura presentada. D'aquí a pocs dies es convocara una nova assemblea, fins aleshores continuara tècnica actual.

Anónimo dijo...

http://www.inscripcions.futbolcasteller.cat/2010/01/confirmacions-de-colles-inscrites.html
Eis!! Tirallongues esteu preinscrits eh!

Anónimo dijo...

Estic d'acord amb tu. Segur, seguríssim, que els Castellers d'Esparraguera han decidit organitzar el Torneig Intercasteller aquest cap de setmana pensant únicament en que els Tirallongues no hi puguin assistir. Au va! Quin EGO aquests manresans!

Sanmi dijo...

Hola, us informo que els Tirallongues estan inscrits en el Torneig, tot jugant només dissabte, això sí la organització és conscient i no hi ha cap problema per poder participar només un dia.
Pel tema de coincidir el torneig amb el pilar de la Llum, deixo cistància des de la Junta de Tirallongues que ha estat fortuït, i en cap cas ha estat fet expressament pels castellers d'Esparreguera, que em consta que s'ho han currat d'allò més. Aquesta opinió de l'article és del seu autor i mai dels Tirallongues