SALATS DE SÚRIA MEDIÀTICS


Manresa, 10 juny 2008.



Els castellers de Súria poc a poc es van donant a conèixer arreu. Fa unes setmanes van gaudir de la portada del diari manresà Regio7 acompanyada de un extens article amb fotografies. Ara ha estat televisió de Catalunya a traves del programa de temàtica castellera Quarts de 9 qui s' ha fet ressò de l' existència de Salats de Súria.
Diumenge 8 de juny va està la data triada per Quarts de 9 per comunicar a la família castellera l'existència de la colla Surienca.

Quarts de 9 va obrir el diumenge 8 de juny, com de costum, amb sumari del programa essent un dels titular la nova colla castellera creada a Súria. La presència de Salats al Quarts de 9 fou doble; en primer lloc es mostrà l'entrega dels premis atorgats a Vilafranca del Penedes per la revista Castells, un dels qual fou concedit a Salats de Súria, en aquesta seqüència es va veure el cap de colla de Salats així com a altres premiats.
Posteriorment es va entrar de ple en el tema Salats amb un reportatge fet per un equip del programa dies abans a Súria. Tot i que el reportatge no va ésser especialment llarg s' hi va explicar com havia sorgit la idea de creació de una colla castellera Súria. Amb explicacions de Roger Reguant i de dos membres de la colla i afegint- t' hi imatges de la vila i de assajos molta gent va conèixer de primera mà els Salats de Súria.
I de passada en el reportatge es va recordar que Salats, Minyons, i Tirallongues actuaran plegats el dia 13 de juliol a Súria en motiu de la festa major.

1 comentario:

salats dijo...

Gràcies Angel per tot els comentaris Salats que no paren de brollar al teu blog.

Gràcies de veritat.