TIRALLONGUES DE MANRESA A PISA AVIU 21 DE JUNY PRIMER DIA D`ACTUACIONS

Pisa -ITALIA-, 21 de juny de 2008. - 21:00 hores.

El municipi italià de Pisa acull aquest cap de setmana l'acte central de l'Any de Catalunya a Itàlia. Sota el títol 'La Catalogna a Pisa', la Generalitat de catalunya ha organitzat un programa d'activitats que inclou jornades castelleres a càrrec de les colles dels Margeners de Guissona i els Tirallongues de Manresa a la piazza dei Cavalieri i a la piazza del Miracolo, al costat de la Torre de Pisa.
Un centenar de efectius de Tirallongues de Manresa acompanyats per una altre bona colla de Margeners de Guisona han deixat bocabadats als italians turistes i no turistes, que en l' hora de les dues actuacions que s' han fet en el dia de avui estaben presents en front de la famosa torre de pisa.
El programa contempla un total de 3 actuacions a pisa, dissabte a dos quarts de dotze del migdia i a dos quarts de sis de la tarda a la piazza del Miracolo; i diumenge, a les onze del matí a la piazza dei Cavalieri. Diumenge a la tarda n' hi ha una altre a Civitavechia, vora Roma.


TIRALLONGUES A PISA CASTELLS FETS AVUI DISSABTE

Mati: 3 de 7 + 4 de 7 + Pilar de 5 aixecat per sota. Tot descarregat.
Tarda: 3 de 7+ 4 de 6a + torre de 6 + 2 pilars simultanis de 4. Tot descarregat.

MARGENERS CASTELLS FETS AVUI DISSABTE

Mati: 4 de 7 + 3 de 6sota + 5 de 6 + p 5. Tot descarregat
Tarda: 4 de 7 + 2 de 6 + ...? dada pendent.


Abans de començar l' actuació de la tarda Tirallongues s' ha fet la foto de colla en el marc incomparable de ballesa arquitectònica de Pisa.


ANAR A INICI

1 comentario:

Anónimo dijo...

oleee
els tirallonguesss

muamuamuamuamaumau

lliró