VOLUNTARIS DE BARCELONA 92 VOLUNTARIS DE PEKIN 2008

Barcelona, 5 agost 2008.

Dels voluntaris olímpics de Barcelona 92 als voluntaris olímpics de Pekin anys de distància anys de semblances.
Els voluntaris i voluntàries dels jocs olímpics i paralímpics de Barcelona de any 1992 va marcar una fita històrica en les olimpíades amb una perfecta sincronització en totes les àrees de treball dels jocs fent un a feina excel·lent que va ajudar a projectar Barcelona al mon fins al punt que, en aquell moment, els dirigents olímpics va qualificar els jocs de Barcelona com els millor de la història.
===
PLAÇA EN HONOR DEL VOLUNTARIAT OLIMPIC.
Els voluntaris i voluntàries dels jocs olímpics i paralimpics de Barcelona de 1992 tenim una plaça, tenim la nostra plaça.
LA PLAÇA DELS VOLUNTARIS
===
Un cop acabats els jocs, l'ajuntament de Barcelona va batejar amb el nom de PLAÇA DELS VOLUNTARIS a una plaça de la vila olímpica en una ceremonia emotiva i plena de rcords de aquells dies olímpics. La plaça del voluntaris està situada a la vila olímpica entre el Hotel Ars i la Torre Mpafre. Aquesta bona organització dels voluntaris i voluntàries dels jocs de Barcelona de 1992 ha estat copiada pels chinesos com un model guia pels seus jocs.

Els jocs olímpics de Pekin compten amb un número de voluntaris molt superior al que hi va haver en els jocs olímpics de Barcelona de 1992. A Pekin hi ha voluntaris per a tota mena de activitats i causes. El comitè organitzador del jocs olímpics i paralímpics de Pekin disposa de un total de 100.000 persones que treballen i participen directament en els jocs. 75.000 d'aquest voluntaris voluntàries treballaran en els jocs olímpics i 30.000 en els jocs paralímpics. Hi ha 950 voluntaris i voluntàries que són estrangers i que parlen 47 idiomes diferents.

1 comentario:

StefanoCarlo dijo...

Fué mi abuelo a dar nombre a esa plaza mediante un concurso popular... que honor y que alegria :)