XL UNIVERSITAT CATALALNA D' ESTIU A PRADA DE CONFLENT

Manresa, 10 agost 2008

A Prada de conflent, Catalunya nord, és farà una any més una nova edició de la universitat catalana de estiu, la edició de la universitat catalana de estiu de 2008 començara el dia 15 de agost i acabara el diumenge dia 24.
LA UCE: La Universitat Catalana d’Estiu és des de fa quaranta anys un espai de llibertat i de trobada d’estudiants, professors, professionals, polítics i assistents en general dels set territoris que conformen els Països Catalans: l’Alguer, Andorra, Catalunya, Catalunya Nord, la Franja de Ponent, les Illes Balears i el País Valencià.

Durant nou dies Prada i la comarca del Conflent acullen una de les manifestacions culturals de més pes i projecció de Catalunya Nord i s’hi poden sentir tots els accents de la nostra parla. Tothom hi és acollit: els més menuts fins a catorze anys van a l’Esplai, de quinze a disset anys van a la Universitat Jove, i de divuit en endavant (sense límit d'edat) participen als cursos, seminaris, jornades, tallers, debats, actes commemoratius, homenatges, excursions, espectacles de teatre, música clàssica, música tradicional, rock, cançó i cinema.
Els que hi vénen per primera vegada hi tornen, i els que ja hi ha vingut saben què és sentir-se part dels Països Catalans, als peus de l’imponent Canigó.
-Universitat catalana d' estiu del 15 al 24 d' agost.

No hay comentarios: